Gratis Microsoft Office online pakke

Læs hvordan du får adgang til de kendte funktioner fra Microsoft Office pakken – helt gratis!

Gratis Microsof Office pakke online

Selvom du nu både kan købe Microsoft Office pakken med traditionel engangslicens eller som abonnement med betaling årligt eller månedsvis, er du måske stadig interesseret i en gratis udgave.

Som tekstforfatter anser jeg pakken som helt uundværlig, og der sidder nok mange med samme ”afhængighed” af Word, Excel, Power Point etc.

Bemærk at der er tale om en begrænset version, men selv er jeg ikke stødt på nogle mangler – og til almindeligt brug vurderer jeg pakken mere end tilstrækkelig.

Sådan gør du for at få gratis Microsoft Office

  1. Klik her for at komme til Microsofts gratis Office pakke
  2. Klik på et af de viste programmer i toppen eller klik ”Se mere”, hvilket bringer dig til en oversigt over alle de mulige programmer og værktøjer.
  3. Log nu ind med din Microsoft konto. Har du ikke en, så opret dig på få minutter.
  4. Du føres nu direkte til dit valgte program.

Som en ekstra bonus gemmes dine dokumenter automatisk online, så du har adgang til dem alle steder, der har en internetforbindelse.

Du kan naturligvis også gemme dine filer lokalt på din computer.

3 gratis alternativer

Hvis du ikke er bekymret over at bevæge dig uden for den velkendte Microsoft Office pakke, findes der en række gode alternativer.

Et stærkt alternativ er Googles gratis services. Her finder du brugervenlige redigeringsprogrammer, du kan tilgå direkte fra din Google konto. Ligesom den gratis online Microsoft Office pakke, gemmer Google dine dokumenter online under redigeringen – og du kan derudover gemme lokalt.

Andre nævneværdige alternativer er Open Office og Libre Office, som du kan læse mere om ved at følge de indsatte links.

Apache Open Office

Libre Office

Tak fordi du læste med.

-Søren.