Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er effektive og giver dig stor Return of investment.

Du ved sikkert allerede, at nyhedsbreve er markedsføring med høj respons og mangedobbel ROI. Det at finde tid til at udforme en kort, fængende og salgsorienteret email, der fanger opmærksomheden på 5 sekunder, er i virkeligheden den fælles udfordring for dig og andre forretningsdrivende.

Jeg hjælper dig med at sammensætte et enkeltstående nyhedsbrev eller skrive en hel serie, hvis du ønsker at udforme en gennemtænkt email-kampagne.

Få nyhedsbreve og email-kampagner, der skaber salg og styrker din troværdighed.

Nyhedsbreve

Fang din læser og få flere klik

Nyhedsbrevet er et fremragende redskab, hvis det er skruet rigtigt sammen. Teksten skal naturligvis være god, men dit nyhedsbrev starter allerede med den emnelinje, din modtager ser som det første. Når emnelinjen fanger, ryger åbningsraten i vejret – og du får trafik fra købelystne kunder!

Glem heller ikke at tage dig tid til overskriften! Den er afsindig vigtig, for ligesom overskriften sælger avisen, sælger den også resten din mail. Efter overskriften skal du sætte en krog i din læser ved at bevare spændingen, så din potentiele kunde nærmer sig den afsluttende Call To Action – altså den handlingsopfordring, de skal følge.

Et nyhedsbrev er ofte ganske kort, men hvert et ord og hver en opfordring skal præsenteres så spiseligt, dine potentielle får vækket appetiten! Det hjælper jeg dig med.

Sæt din email-marketing på autopilot

Hvad enten du ønsker en enkeltstående email eller en hel serie, som automatisk sendes ud til alle nye på din email-liste, så hjælper jeg dig gerne med både strategi og godt indhold. På den måde genbruger du let gode nyhedsbreve, så du er sikker på, at nye kunder modtager dine budskaber – uden du skal løfte en finger.

Har du aldrig før udsendt nyhedsbreve? Intet problem!

Indledningsvis fik jeg nævnt, at nyhedsbrevet har en høj return of investement. Så selvom du er helt “grøn” inden for email-marketing og nyhedsbreve, er det bare at kaste sig ud i det. Husk på det er nemt, billigt OG at dine kunder allerede har afsløret deres købs-interesse. Ellers havde de næppe tilmeldt sig din email-liste.

PS: Hvis du tænker, det er dyrt at komme i gang, så tjek lige Mailchimp – verdens førende email marketing platform, der er gratis indtil din email-liste overskrider 2000 tilmeldinger.

E-mail marketing - nyhedsbreve på autopilot

Kontakt

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil øge dine salg og konverteringer, så grib telefonen og ring på (+45) 65 74 15 45 eller kontakt mig via formularen her.

Kontaktformular