Nyhedsbreve

Nyhedsbreve pr. email er en effektiv markedsføringskanal. Og så er det en af dem med størst ROI.

Du ved sikkert allerede, at nyhedsbreve er markedsføring med god respons. Det at finde tid til at udforme et kort, fængende nyhedsbrev, der fanger opmærksomheden på 5 sekunder, er nok i virkeligheden den fælles udfordring for forretningsdrivende.

Heldigvis hjælper jeg dig gerne, så dit næste nyhedsbrev bliver et af dem, du gerne vil sende mange flere af.

Lad os komme en krog i din læser!

Nyhedsbrevet er et fremragende redskab, hvis det er skruet rigtigt sammen. Teksten skal naturligvis være god, men dit nyhedsbrev starter allerede med den emnelinjer, dine kunder ser som det første. Når emnelinjen fanger, ryger åbningsraten i vejret!

Du må endelig ikke glemme også at tage dig tid til overskriften! Den er afsindig vigtig, for ligesom overskriften sælger avisen, sælger den også resten din mail. Efter overskriften skal du sætte en krog i din læser ved at bevare spændingen og så skal du ellers….

Ja, en hel masse, som jeg måske hellere skulle drysse i dit nyhedsbrev, end fortælle dig?

Single eller serie?

Hvad enten du ønsker en enkeltstående email eller en hel serie, som automatisk sendes ud til alle nye på din mail-liste, så hjælper jeg dig gerne med både strategi og godt indhold. På den måde genbruger du let gode nyhedsbreve, så du er sikker på, at nye kunder modtager dine budskaber – uden du skal løfte en finger.

 

Har du aldrig før brugt email marketing? Intet problem.

Indledningsvis fik jeg nævnt, at nyhedsbrevet har en høj return of investement. Så selvom du er helt “grøn” inden for email marketing og nyhedsbreve, er det bare at kaste sig ud i det. Husk på det er nemt, billigt OG at dine kunder allerede har afsløret deres købs-interesse. Ellers havde de næppe tilmeldt sig din email-liste.

PS: Hvis du tænker, det er dyrt at komme i gang, så tjek lige Mailchimp – verdens førende email marketing platform, der er gratis indtil din email-liste overskrider 2000 tilmeldinger.

Lad os tage arbejdshandskerne på.

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil øge dine salg og konverteringer med nyhedsbreve, så grib telefon og ring på (+45) 65 74 15 45 eller kontakt mig via formularen her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.