Outsourcing af tekstopgaver

Outsourcing og samarbejdeI dag er det blevet almindeligt at outsource sine produktionsopgaver.

Outsourcing kan betragtes som et samarbejde med en underleverandør. Altså en aftale, der har muligheder for at udvikle sig til et partnerskab til glæde for begge parter.

Virksomheder kan vælge at outsource særlige områder af deres forretning, hvis de f.eks. ønsker at fokusere på kerneydelsen, men den hyppigste årsag til outsourcing er ønsket om at opnå besparelser.

Besparelser er dog ikke ensbetydende med lavere kvalitet, og faktisk er højere kvalitet blevet et vigtigere købskriterie for kunderne. Outsourcing kan derfor også være motiveret af værdiskabende serviceydelser, og altså ikke blot omkostninger.

De store fordele ved outsourcing er naturligvis muligheden for at udnytte underleverandørernes kernekompetencer, øge forretningens kapacitet let og enkelt – og mindske kapitalbindingen til den ”ansatte”.

Hvilke kriterier bør du fokusere på?

Hvis du og din virksomhed overvejer at outsource, er det vigtigt, jeres underleverandør lever op til jeres krav. Krav kan både være i forhold til pris og kvalitet, men også i forhold til fleksibilitet, kommunikationsevner og naturligvis evnen til at overholde jeres aftaler – til tiden vel at mærke.

Det skal være let at outsource, og du skal føle, dine behov er dækket. Er du dækket ind på disse kriterier, opnår du ofte langvarige relationer, der kan hjælpe din virksomhed, uden I skal tage stilling til tunge udgifter, oplæring, forsikringer m.m.

Outsourcing af tekstopgaver

Du kan outsource dine tekstopgaver hertil Tekstzonen – velvidende at ovenstående kriterier er opfyldt.

Her møder pris, produkt og fleksibilitet et højt niveau af viden og effektivitet.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring på 65 74 15 75 for at høre mere.