Pressemeddelelser

Få nye kunder fra din egen pressemeddelelse i aviser og på online medier.

Medieomtale kan være guld værd for forretningen. Af samme årsag kræver det en solid indsats at udtænke og skrive en pressemeddelelse, som giver den PR-værdi, du forventer.

Potentialet i en god artikel, som kan bringes i mange medier, er dog ikke til at tage fejl af: du får omtale, mere trafik til din hjemmeside og nye kunder.

Kontakt mig på +45 65 74 15 45 eller via kontaktformularen og få din plads i pressen.

Pressemeddelelser

En god pressemeddelelse er et håndværk

Du vil naturligvis have din historie i pressen, så du får omtale og opmærksomhed på dit marked. En god pressemeddelelse er vinklet, så den er interessant fra modtagerens perspektiv. De skal have lyst til at læse din nyhed, fordi den er gjort interessant- og altså ikke bare fordi, du gerne vil sælge noget.

Jeg hjælper dig gerne, så vi finder den bedste vinkel på din pressehistorie,  og derudover tillader jeg mig – helt uden at spørge – at gøre brug af en række værktøjer som eksempelvis  “AVIS” og  nyhedstrekanten, så din pressehistorie følger den opskrift, medierne kan lide. Den kan du læse mere om ved at se på Ritzaus guide til den perfekte pressemeddelelse.

Jeg hjælper dig ligeledes med rådgivning om relevante medier og timing, så de valgte medier får historien på det rigtige tidspunkt.

Få en gennemtænkt pressemeddelelse

Lad os se at få bragt din gode historie, så du og din forretning modtager god PR og gratis markedsføring.

Når historien er skrevet, får du selvfølgelig mulighed for at læse den igennem, inden vi sender den ud.

Historien kan efterfølgende redigeres til andre versioner, så flere medier modtager den, og du får maksimalt udbytte fra din historie.

Professionel pressemeddelelseikon

Kontakt

Kontakt mig her for at få en pressemeddelelse, der giver PR værdi i form af salg og synbarhed. Brug kontaktformularen eller ring på (+45) 65 74 15 45.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked