Samarbejde og outsourcing

Skal vi samarbejde?

Hvis du er på udkig efter et langsigtet samarbejde, der gavner begge parter, så lad os endelig tales ved.

Du får alle services fra hele skrive-paletten til din rådighed, og har naturligvis en hjælpsom livslinje, der – i kraft af et godt samarbejde – står klar til at hjælpe dig, når du får behov for en ekstra hjælpende pen.

Nedenfor kan du se mine dygtige, nuværende samarbejdspartnere. Kontakt mig, hvis du også ønsker at indgå i en gavnlig alliance.

outsourcing
StepUp Media hvidt logo

StepUp Media

StepUp Media er et dansk marketingbureau, der elsker at hjælpe deres kunder med hjemmesiderSEOAdWords og tekstforfatning.

Bureauet har base i Kolding, men leverer tilpassede services til kunder på tværs af landet.

StepUp Media skriver selv: “Det er ikke længere ’godt nok’ bare at have en hjemmeside, den skal også markedsføres”, hvilket har åbnet dørene for et godt samarbejde med tekster til markedsføring.

Fashion Forest

FashionForest.dk er stiftet i 2016 og har i dag omtrent 200.000 produkter inden for tøj, sko og accessories online på siden. FashionForest.dk er fysisk beliggende i Kødbyen i København og har desuden et satellitkontor i Bangkok, hvorfra der primært arbejdes på FashionForest Hong Kong. Nyeste skud på stammen af sites er FashionForest Sverige.

Fashionforest Logo

Vil du også samarbejde?

Ser du muligheder i et samarbejde, hvor du får høj dansk kvalitet inden for tekstarbejde og/eller SEO, men til langt mere atttraktive priser?

Kontakt mig via kontaktformularen eller på (+45) 65 74 15 45.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked