SEO analyse

Trænger din hjemmeside eller webshop til et SEO helbredstjek?

Hvis du gerne vil vide, hvordan du giver din hjemmeside eller webshop de absolut bedste forudsætninger for den bedste placering i søgemaskinen, bør du få foretaget en SEO analyse. Det viser, hvad du skal rette op på for at få at komme til tops på Google og tiltrække flere nye kunder.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med SEO – både privat og professionelt for webbureauer – og hjælper dig med at kortlægge de områder, du bør rette op på.

Jeg garanterer dig også, jeg laver hele din SEO analyse MANUELT. Jeg trækker ingen automatiske rapporter til dig, da jeg ønsker at give dig det bedste stykke arbejde.

SEO-analyse

Indhold i SEO analysen

Din SEO analyse er en såkaldt on-page analyse, som tager afsæt i følgende:

  • Title tag og meta beskrivelse
  • Tekstens brug af tags, nøgleordet og semantisk beslægtede nøgleord (LSI)
  • Interne og eksterne links
  • Navigation
  • URL struktur og læsevenlighed (for både bruger og søgemaskine)
  • Medieindhold (alt-tekst, mulighed for komprimering etc.)
  • Pagespeed (sidehastighed)
  • Sitemap og robots-fil
  • Generel vurdering af indhold og teknisk opsætning

Du har sikkert allerede et indtryk af, om det står godt eller mindre heldigt til, men SEO rapporten sætter ord på og gør det muligt at handle, så det bliver dig, kunderne finder i deres Google søgninger.

Få en personlig SEO rapport

Når du har modtaget din egen unikke SEO analyse, kan du enten selv gå i gang med at rette op på de påpegede indsatsområder, give rapporten til din webmaster eller lade mig klare arbejdet.

Fordelen ved at jeg implementerer anbefalingerne fra SEO analysen er, at jeg lige præcis ved, hvor der skal sættes ind. Jeg skal ikke bruge tid på at fortolke og følge op, men går direkte i gang med at gøre din hjemmeside eller webshop Google-venlig. Når arbejdet er overstået, hjælper jeg dig naturligvis med at sætte kontoer op i Google Search Console og Google Analytics, så du kan overvåge og analysere din side, besøgende m.m.

Teknisk SEO

Brug for teknisk assistance?

Lad os tage en samtale om din hjemmeside, dine foreløbige SEO tiltag og det forestående arbejde.

Kontakt mig i dag på telefon (+45) 65 74 15 45 eller via kontaktformularen herunder.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked