SEO tekster

Få effektiv SEO tekst til din hjemmeside eller webshop

Jeg er ked af (muligvis) at skuffe dig, men jeg foretrækker ærlighed: SEO tekster er ikke det eneste, der skal til til, før du suser til tops på Google.

Men! SEO tekster er – når de er sammensat korrekt – en vigtig del af de over 200 faktorer, der er medbestemmende for din placering i søgemaskinen. Kvalitetsindhold (altså unikt, velformuleret og informativt indhold uden slåfejl m.m.) er en vigtig del af søgemaskineoptimering – og det er her, god tekstforfatning kommer ind i billedet.

Savner du online synlighed? Kontakt mig på (+45) 65 74 15 45 eller via kontaktformularen for en uforpligtende snak om dit behov for søgemaskineoptimerede tekster.

SEO-tekster

Specialiseret i SEO tekster

Tekstforfatning som optimeringsstrategi er navnet på det speciale, jeg for et par år siden succesfuldt afleverer og siden bygger videre på. SEO tekster kan nemlig sagtens laves, så de er optimeret til både brugerens og søgemaskinens præmisser.

Det er ikke en raketvidenskab, men det kræver indsigt og erfaring, hvilket jeg som SEO tekstforfatter og konsulent hjælper dig med. Jeg tager de mest nørdede SEO briller på, hvorefter jeg skriver tekster med afsæt i min sproglige mikserpult og de områder af søgemaskineoptimering, der sender de vigtigste signaler.

Kan jeg virkelig hjælpe dig med det, Google vil have?

Ja, det kan jeg. Og jeg målretter dit tekstindhold efter det.

Foruden grammatik og stavning tæller det eksempelvis, at dit nøgleord optræder i din overskrift (H1 tag), i title tag og evt. metabeskrivelse, at dit keyword optræder et tilpas antal gange – og på naturlig vis – samt at Google genkender det semantiske brug (Latent Semantisk Indeksering, også kaldet LSI).

Alt dette inkluderer jeg, ligesom jeg også ser om din URL adresse er hensigtsmæssig og… Ja, måske er det lettere at sige, jeg tager højde for den komplekse algoritme, der tildeler din rangering på baggrund af flere faktorers sammenspil, og sørger for at søgemaskinen hurtigt forstår din sides relevans.

PS: Hvis du vil have det maksimale ud af din hjemmeside, tilbyder jeg også SEO analyse, hvor jeg blandt andet ser på kildekode, hastighed og meget mere.

SEO tekstforfatning

Kontakt

SEO er et stort territorie, som ikke kan afdækkes på et par linjers tekst.

Tillad mig derfor at foreslå, vi taler sammen om din opgave, bliver klogere på hinanden og finder den helt rigtige aftale til dig.

Få hjælp til SEO tekster, der skaber konvertering og tag mig gerne med på råd helt fra søgeordsanalysen, hvis du endnu ikke har udvalgt dine nøgleord, men gerne vil have dine sider fundet i søgemaskinen.

Kontakt mig ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ring på (+45) 65 74 15 45.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked