SEO

SEO handler om synlighed

Processen kan være lang, men resultaterne er bogstavelig talt guld værd, i hvert fald hvis man når derop, hvor kunderne kigger, inden de klikker.

Før du kommer så langt frem i søgeresultatoversigten, skal du have kvalitetsindhold, optimere dit website teknisk og skaffe gode, relevante links.

Disciplinerne er forskellige, men alle vigtige for søgemaskineoptimeringen.

Jeg hjælper dig med henholdsvis SEO tekster og SEO analyse til teknisk optimering – samt evt. implementering på baggrund af rapporten.

SEO tekst

Gode tekster er et must i forhold til søgemaskineoptimering. Dagene hvor man kunne gentage dét ord, man ville findes på, og kopiere andres gode tekster, er for længst forbi.

I dag forlanger Sherif Google godt, relevant og unikt indhold, hvis du vil klare dig i det vilde SEO west. Godt indhold sammensætter man naturligvis på velformuleret og informativ vis, så både bruger – og selve søgemaskinen – forstår semantik og (teknisk) struktur.

Jeg har arbejdet professionelt med SEO i flere år og skrev sågar specialet “Tekstforfatning som optimeringsstrategi”, hvorfor jeg garanterer dig, jeg leverer gode SEO artikler til din hjemmeside.

SEO Analyse

En analyse af dit website afslører, hvad der fungerer – og ikke mindst hvad du skal optimere, så du har de absolut bedste forudsætninger i søgemaskinen.

En teknisk SEO audit indeholder blandt andet analyse og vurdering af on-page indhold som tekst, medier, title-tag, metabeskrivelser, URL’er m.m. Derudover er en mere teknisk analyse af filstørrelse, scripts, hastighed, robots.txt, sitemap, links m.m. naturligvis inklusiv.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med SEO som privatperson og for webbureauer, og foretager alle mine analyser manuelt – aldrig ved at bruge automatiserede rapporter.

Du får kort fortalt en grundig manuel gennemgang og anbefalinger, der kan gøre din hjemmeside søgemaskinevenlig.

Er du helt ny inden for SEO?

Bare rolig. Jeg er af den overbevisning, at hvis man ikke kan forklare noget godt nok, er det fordi, man ikke selv ved nok om det.

Jeg hjælper dig derfor gerne med at forstå, hvad søgemaskineoptimering er, og hvorfor så mange taler om det.

Kontakt mig på (+45) 65 74 15 45 eller via kontaktformularen og hør hvad der gemmer sig bag de tre små bogstaver SEO.

Jeg glæder mig til at tales ved.