SEO - søgemaskineoptimering

SEO gør dig synlig for dine kunder.

Hvad gør du, når du leder efter produkter eller information? Du googler garanteret. Dine kunder gør det samme, og hvis du vil have en plads i topfeltet på Google, skal din hjemmeside søgemaskineoptimeres.

Det er bogstavelig talt guld værd, hvis din hjemmeside eller webshop ligger der, hvor kunderne klikker. Før du kommer så langt frem i søgeresultatoversigten, skal du have kvalitetsindhold, optimere dit website teknisk og skaffe gode, relevante links.

Disciplinerne er forskellige, men alle vigtige for søgemaskineoptimeringen.

Jeg hjælper dig med SEO tekster samt SEO analyse og teknisk optimering.

Kontakt mig på (+45) 65 74 15 45 eller via kontaktformularen og hør hvad søgemaskineoptimering gør for din forretning.

SEO

SEO tekster

Gode tekster er en absolut nødvendighed i forhold til søgemaskineoptimering. Dagene hvor man kunne gentage dét søgeord, man ville findes på, og kopiere andres gode tekster, er for længst forbi.

I dag forlanger Sherif Google godt, relevant og unikt indhold, hvis du vil klare dig i Det Vilde SEO Vesten. Godt indhold sammensætter man naturligvis på velformuleret og informativ vis, så både bruger – og selve søgemaskinen – forstår semantik og (teknisk) struktur.

Jeg har arbejdet professionelt med SEO i flere år og skrev sågar specialet “Tekstforfatning som optimeringsstrategi”, hvorfor jeg garanterer dig, jeg leverer gode SEO artikler til din hjemmeside.

SEO analyse

En analyse af dit website afslører, hvad der fungerer – og ikke mindst hvad du skal optimere, så du har de absolut bedste forudsætninger i søgemaskinen.

En teknisk SEO audit indeholder blandt andet analyse og vurdering af on-page indhold som tekst, medier, title-tag, metabeskrivelser, URL’er m.m. Derudover er en mere teknisk analyse af filstørrelse, scripts, hastighed, robots.txt, sitemap, links m.m. naturligvis inklusiv.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med SEO som privatperson og for webbureauer, og foretager alle mine analyser manuelt – aldrig ved at bruge automatiserede rapporter.

Du får kort fortalt en grundig manuel gennemgang og anbefalinger, der kan gøre din hjemmeside søgemaskinevenlig.

SEO analyse

Kontakt

Kontakt mig på +45 65 74 15 45 eller via kontaktformularen og hør hvad der gemmer sig bag de tre små bogstaver SEO.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Veludført tilpasning og optimering bringer kunder og kroner til din hjemmeside

Ordet SEO lider desværre et meget blandet ry. Det gør det, fordi nogle personer lover mere, end de kan holde – og fordi nogle stiller urealistiske mål til deres SEO forløb. Veludført søgemaskineoptimering bringer rersultater, men det er utopi at forvente en førsteplads på Google natten over – særligt hvis du konkurrerer i en hård branche.

Hos Tekstzonen taler vi om SEO med ord, du forstår, og med målsætninger du kan forholde dig til. Jeg er af den overbevisning, at hvis man ikke kan forklare noget godt nok, er det fordi, man ikke selv ved tilstrækkeligt om det.

Jeg hjælper dig med at forstå, hvad søgemaskineoptimering er, og hvorfor så mange investere i det. Og så fortæller jeg dig ikke mindst, hvorfor netop din forretning får gavn af et SEO forløb.

PS. Ønsker du at læse mere om SEO for at få et grundlæggende indblik, kan du læse Google’s startguide til søgemaskineoptimering.