Tekstforfatter

Vælg en tekstforfatter, der skaber liv til din forretning med effektive markedsføringstekster

Hvis du er selvstændig, kender du sikkert til det med tiden. Det der abstrakte begreb, der aldrig er nok af. Men i dag nytter det ikke, du skubber tekstforfatningen nederst på to-do listen. Google forlanger kvalitetsindhold – og dine kunder gør også.

Leder du efter tekstforfatteren, der er lydhør, arbejdsom og grundig, så tillad mig allerede nu at henvise til mit telefonnummer (+45) 65 74 15 45 eller min kontaktside.

Vil du gerne vide lidt mere inden da, så fortsæt endelig læsningen herunder.

 

Professionel tekstforfatning

Du tænker måske, det der tekstforfatning er lidt kedeligt, eller bare at dine styrker – og din tid – skal prioriteres andetsteds. Heldigvis findes der en freelance tekstforfatter som mig, der hjælper dig med:

  • Sælgende tekster til hjemmeside eller webshop
  • SEO tekster Google elsker eller en afdækkende SEO analyse
  • Spændende nyhedsbreve og email marketing
  • En hvilken som helst anden tekstrelateret opgave…

Du må have mig undskyldt, hvis jeg lyder arrogant, men som tekstforfatter er jeg af den overbevisning, at – næsten – alle har et forbedringspotentiale på deres hjemmeside. Der sidder med garanti en grafiker og tænker det samme om min hjemmeside, mens han ryster lidt på hovedet.

Vælg mig som din freelance tekstforfatter, hvis dine tekster skal være spændende og sælgende – eller hvis du blot ønsker at bruge din tid på noget andet end tekstforfatning.

 

Det hjælper jeg med

Som professionel tekstforfatter er jeg af den overbevisning, det er min pligt at:

  • Gøre dit budskab let at forstå
  • Præsentere dig professionelt – i den tone, der matcher dit brand
  • Demonstrere hvorfor du er den bedste, til det du laver
  • Sætte ord på dine unikke sider

Du får skrevet tekster, der kan alle de ting, men uden de tykke klichéer, som giver krumme tæer og dybe suk. Lad endelig konkurrenterne om dem – sammen stikker vi kursen i en helt anden retning, hvor håndværket er i orden, og hvor du mærker resultatet på bundlinjen.

 

Lad os tale om din opgave

Hvis du tænker, jeg skal være tekstforfatter på din opgave, hører jeg meget gerne fra dig.

Sammen vender vi opgavens karakter, og får svaret på de rigtige spørgsmål, hvorefter jeg udarbejder og præsenterer dine tekster.

Kontakt mig via kontaktformularen eller på (+45) 65 74 15 45 og lad os få skabt de tekster, din forretning fortjener.Hvorfor bruge en tekstforfatter?

Når du bestiller en tekstforfatter, bestiller du en service, der sikrer dig kvalitetstekster. Ligesom grafikere og programmører kan skabe flot visuelt design eller sætte din hjemmeside perfekt sammen, kan tekstforfatteren skrive tekst, der passer til perfekt til din virksomhed, og formidler de helt rette budskaber til din målgruppe.

Som freelance tekstforfatter er det min rolle at skrive tekster – hvad end det er SEO tekster, nyhedsbreve eller pressemeddelelser – der rammer målgruppen med urokkelig sikkerhed, så budskabet står knivskarpt.

Inden jeg leverer det resultat, ser jeg helt objektivt på din virksomhed, læser, researcher og lærer den sproglige tone samt forretningsmål at kende. Derpå starter en proces, der filtrerer informationerne og formidler budskabet på en levende måde.

Kan man bestille alle typer tekstforfatning?

Ja, næsten! Som freelance skribent, har jeg været vidt omkring i genrer til både, print, web og video. Der er dog visse områder, jeg har større erfaring inden for, hvortil jeg garanterer gode resultater.

Du kan bestille professionel tekstforfatning, hvad enten du søger tekstforfatning til flyers og brochurer eller mangler en web tekstforfatter. Altså: du kan bestille alle typer tekst til både on- og offline brug.

Min spidskompetencer finder du dog inden for områderne:

SEO artikler og webtekst

SEO artikler og webtekst er to sider af samme sag. En god web tekstforfatter er bevidst om de mekanismer, som søgemaskinen reagerer på, men slipper aldrig målgruppen og mennesket ud af syne.

Det betyder, at webtekst skrives, så både søgemaskine og læser opfatter teksterne som ganske naturlige, omend begge afkoder og tillægger informationen forskellig værdi, selvom det er fra den samme tekst.

SEO tekster er ikke bare en artikel bestående af gentagelser med det samme søgeord. Som SEO tekstforfatter mener jeg, at god webtekst anvender søgeordet naturligt, i forskellig form, inddrager ord med semantisk relation, har perfekte sidetitler og meta beskrivelser – og pakker det hele ind på en let læselig måde.

Webtekst kan naturligvis være mange ting, da det både omfatter kategoritekster, produktbeskrivelser, profiltekster, bannere, annoncetekster og meget mere.

Jeg hjælper dig med alle typer- fra din egen webshop eller hjemmeside til opslag og tilpasning på sociale medier.

Nyhedsbreve

Vidste du, at nyhedsbreve er et af de steder, virksomheder har størst ROI? De er derfor ganske uundværlige – og nyhedsbreve bør være en fast del af alle markedsføringsplaner.

Udformer du dit nyhedsbrev med relevant, aktuelt og spændende indhold samt fængende overskrifter, så får din læser helt sikkert lyst til at klikke sig frem til dine tilbud.

En god tekstforfatter leverer nyhedsbreve med fantastiske overskrifter og emnelinjer, indhold, der sætter en krog i læseren, og ikke mindst en handlingsopfordring, der driver trafik videre til din hjemmeside eller webshop.

Presse

Det virker desværre som om, at mange virksomheder glemmer deres muligheder for PR og presseomtale. En god pressemeddelelse skaffer dig plads i online magasiner, på blogs med stor autoritet og andre online medier.

Generelt er gode online nyhedssider en garanti for omtale og dermed trafik til dit website.    

Samarbejde?

Hvis du har behov for en fast aftale, kan vi indgå i et samarbejde.

Som samarbejdspartner får du en direkte livslinje til kvalitets tekstarbejde hos en freelance tekstforfatter, der både tilbyder erfaring og ekstremt konkurrencedygtige priser.  

Du kan læse mere om samarbejde her – eller tage kontakt via kontaktformularen.

Book din tekstforfatter online – lige her

Få hjælp til dine opgaver fra en dygtig tekstforfatter, der overholder aftaler og afleverer gennemarbejdet materiale.

Send mig venligst en besked via kontaktformularen her på siden eller ring til mig på 65741545.